Nicolae Robu e tranșant: marile șantiere din 2022 sunt proiectele mele lăsate moștenire

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, continuă să-și apere proiectele de care le-a lăsat moștenire.

Ca un lup singuratic, este unicul liberal care mai amintește de proiectele Timișoarei, dezbaterile din plenul CLT fiind pe teme minore, precum creierele care conduc astăzi PNL Timiș.

Problema este asemănătoare cu cea de la Consiliul Județean unde pesediștii nu spun un cuvânt despre proiectele lăsate moștenire, probabil de frica tăierii conductei cu bani publici, cu atât mai regretabil fiind faptul că nici măcar artizanul proiectelor, fostul președinte PSD Călin Dobra, nu amintește de proiectele sale, fiind preocupat în principal cu urări de bine cu ocazia Sfinților din Calendarul Creștin-Ortodox și cu jocul de glezne prin care doar a luat mingea printre picioare.

Însă Nicolae Robu nu se lasă.

“IA SĂ VEDEM UNUL CÂTE UNUL MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ALE ADMINISTRAȚIEI FRITZ, ANUNȚATE CU MÂNDRIE DE ÎNSUȘI DL FRITZ! Dl Fritz declară: “Marile șantiere care încep anul acesta sunt: Podul ILSA/ISHO: MOȘTENIRE ROBU; Pasajul Solventul: MOȘTENIRE ROBU; Reabilitarea infrastructurii de pe B-dul Stan Vidrighin: MOȘTENIRE ROBU; Construcția noii maternități din zona Căii Bogdăneștilor: MOȘTENIRE ROBU. Dl Fritz declară: “Una din ambițiile principale ale anului 2022 este absorbția unei sume record din fonduri europene, de 503 de milioane de lei cu care susținem proiectele de modernizare a orașului: Înnoirea parcului de mijloace de transport cu 20 tramvaie noi și autobuze electrice: MOȘTENIRE ROBU; Continuarea marilor șantiere de pe Cetății și Bogdăneștilor: MOȘTENIRE ROBU; Schimbarea rețelelor de distribuție a căldurii și a apei calde: MOȘTENIRE ROBU; Lucrări de modernizare a iluminatului public: MOȘTENIRE ROBU; Amenajarea a 27 km de piste pentru biciclete: MOȘTENIRE ROBU; Modernizarea școlilor și spitalelor timișorene: MOȘTENIRE ROBU. Dl Fritz declară: “Un capitol important al bugetului pe anul acesta este: Pregătirea Timișoarei pentru anul Capitalei Culturale Europene: MOȘTENIRE ROBU. Dl Fritz declară: “Continuăm lucrările la infrastructura culturală: Centrul Multicultural de pe Mărășești: MOȘTENIRE ROBU; Cinema Studio: MOȘTENIRE ROBU; Cinema Dacia: MOȘTENIRE ROBU; Turnul de Apă din Iosefin, Centrul pentru Artă, Tehnologie și Experiment, MultipleXity: MOȘTENIRE ROBU; Cinema Timiș: MOȘTENIRE ROBU. Domnule Fritz, chiar nu te rușinezi să nu ai ABSOLUT NICIUN PROIECT PROPRIU, nici la 1 an și 3 luni de mandat?! 😁😁 Nu te rușinezi să te lauzi cu “absorbții record” de fonduri europene, când dumneata n-ai obținut finanțare pt NICIUN EURO?! NI-CIUN  E-U-RO ! Asemenea Primar nu există și n-a existat niciunde în România! Biată Timișoara, ce-ai ajuns! 😥 Dl Fritz nu are ABSOLUT NICIUN PROIECT PROPRIU pe lângă cele moștenite! Asta arată cât poate fi de slab, de depășit de funcție, dar și cât de fără caracter este! O rușine pt Timișoara, pur și simplu! Să ți se lase 300 de proiecte, din care 92 pe fonduri europene, deci cu banii asigurați -570 milioane euro!!!- cu toate etapele critice parcurse, ajunse în stadiu de IMPLEMENTARE și tu pe de o parte să acuzi că e “grea moștenire”, iar pe de altă parte să te lauzi ce absorbție de fonduri europene faci denotă o foarte gravă problemă cu tine!“, susține Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole