Muzeul Național al Banatului organizează concursul foto – Cea mai frumoasă casă din Banat

Muzeul Național al Banatului organizează cea de-a doua ediție a concursului „Cea mai frumoasă casă din Banat”.

„Vă invităm la concurs! Concursul foto „Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com. Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri candidate la titlul de „Cea Mai Frumoasă Casă din Banat”, iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele”, transmite Muzeul Național al Banatului.

19 noiembrie e data în care vor fi anunțați câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 10 noiembrie.

Juriul este format din: Raoul Șeptilici – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 10.000 lei, și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 4.000 lei

Locul II: 2.500 lei

Locul III: 1.500 lei

Mențiuni: 2000 lei

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2022. Care este pentru tine Cea mai Frumoasă Casă din Banat?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole