Moment emoţionant în Timişoara . O tânără de la ATI le-a cerut medicilor să fie lăsată să-şi strângă copilul în braţe

O tânără internată la secţia ATI COVID din Timişoara le-a cerut medicilor să fie lăsată să meargă acasă pentru a-şi strânge copilul în braţe.

”Ar trebui să ştiţi şi asta, n-o să vă ţină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”, spune medicul Amin Zahra.

Întâmplarea a avut loc la Spitalul Judeţean din Timişoara.

„O doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puţin ca să îşi strângă copilul în braţe. Ar trebui să ştiţi şi asta când veţi ajunge în terapie intensivă, n-o să vă ţină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră”, a relatat, pe Facebook, medicul din Timişoara.

Amin Zahra îi critică pe politicienii care nu iau măsuri şi pe cei care răspândesc informaţii false despre pandemie şi vaccinare.

„Daţi vina pe politicieni că nu-şi fac treaba, dar vreţi să ştiţi ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe româneşte li se rupe! Şi puteţi să fiţi siguri că pentru ei se vor găsi paturi şi tratamente şi cel mai probabil nu în România! Şi atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazaţi de aveţi încredere asta că veţi trece uşor prin boală şi nu o să ajungeţi în spital aşteptând un loc? La UPU, nu o să-i găsiţi acolo pe cei a căror sfaturi le ascultaţi! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiţi sau muriţi. Aceiaşi vorbă o au şi ei…Ca cea a politicienilor, cea pe româneşte…Mai sus menţionată! Şi-au dorit să iasă in evidentă şi au reuşit, dovada, sutele de pacienţi din unităţile de primiţi urgenţe”, a mai spus Amin Zahra.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole