Minor de 16 ani prins de polițiștii locali cu o țigaretă confecționată artizanal cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri, în jurul prânzului, au observat, la intersecția străzilor Renașterii cu Simion Bărnuțiu, un tânăr care, la vederea autospecialei de poliție locală a devenit agitat, încercând să ascundă ceva la spate.

„Acesta a fost identificat stabilind că se numește V.F, are 16 ani și este din Timișoara. Băiatul încerca să ascundă la spate o țigaretă confecționată artizanal cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. Tânărul a dat detalii astfel încât polițiștii locali au luat legătura cu mama sa, care a declarat că știe despre fiul său că este consumator, dar nu știe ce să-i facă pentru a-l determina să nu mai consume. Polițiștii locali au preluat substanța de la tânăr și au efectuat documentația pentru predarea cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole