Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea vine la Timișoara. Îl evită pe cel mai mare specialist autodeclarat în fonduri europene, liberalul Alin Nica

Izolarea politică de care se bucură președintele CJ Timiș, Alin Nica, este remarcată și din anunțata vizită în Timișoara a ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Pur și simplu, useristul, evită orice contact cu liberalii lui Alin Nica, deși teoretic la nivel județean încă există o alianță între cele două partide.

Demnitarul se va afla vineri în municipiul de pe Bega și are întâlniri programate doar cu membri USR+ din administrația locală şi județeană.

Ministrul Ghinea va avea o întâlnire de lucru cu primarul Dominic Fritz și cu vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Moș, și va vizita locația viitoarei maternități a primăriei și șantierul de modernizare a liniilor de tramvai din zona Bogdăneștilor.

Din programul anunțat de către USR Timiș se remarcă absența de la întâlniri a celui mai mare specialist autodeclarat în fonduri europene, liberalul Alin Nica. Rămâne un mister cum Cristian Ghinea se lipsește de “expertiza” acestuia, care este pe cale de a pierde finanțarea unui proiect european moștenit la CJ Timiș, având în vedere probleme întâmpinate la redactarea PNRR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole