Bețivi și tineri fără permis de conducere pe șoselele din județ

Bețivii n-au lipsit nici în acest weekend de pe șoselele din Timiș sau Timișoara. Polițiștii timișeni au depistat mai mulți șoferi au comis infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Astfel că, sâmbătă, 21 august, în jurul orei 21:50, polițiștii din Lugoj au prins în Gavojdia un bărbat în vârstă de 46 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:08, polițiștii din Timișoara au depistat pe strada Eroilor de la Tisa, un tânăr de 29 de ani, care și-a condus mașina beat bine și a mai făcut și accident. Când a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Duminică după amiază, polițiștii din Timișoara au prins pe strada Splaiul Nistrului, un tânăr de 22 de ani, care conducea mașina fără permis. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

„Menționăm că în acest weekend, polițiștii rutieri au constatat 9 infracțiuni la regimul circulației și au reținut 26 de permise de conducere”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole