Polițiștii au ieșit la vânătoare de bețivi. Un tânăr, amețit de aburii alcoolului a furat mașina

Polițiștii timișeni au ieșit la vânătoare de bețivi pe șoselele din Timiș. Au fost întocmite dosare penale.

Astfel, sâmbătă, 4 septembrie, în jurul orei 23:40 polițiști au depistat pe strada Aristide Demetriade, un bărbat de 44 de ani, care-și conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot sâmbătă, 4 septembrie, polițiștii din Jimbolia au oprit pentru control în Cenei o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care și el era ameți de aburii alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Polițiștii din Lugoj au oprit, tot sâmbătă, pentru control pe DN 6, un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani. Și aceasta era sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dar culmea tupeului, tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul l-a furat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și “furt în scop de folosință”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole