Mihai Ritivoiu: dacă minți că ai făcut o facultate şi tu ai 12 clase, sau dacă ai fost repetent vreo doi ani în studenție, s-ar putea ca lumea să înțeleagă în sfârşit că eşti un impostor!

Circul de marți din Consiliul Local Timișoara pe tema publicării diplomelor de studii și a domiciliilor nu i-a lăsat indiferenți pe unii politicieni. Consilierii locali USRPLUS au fost singurii care s-au opus acestor proiecte, dar oricum ele au trecut cu votul celor de PNL, PSD și Pro România. Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara scrie într-un mesaj pe pagina de Facebook că este de notorietate faptul că primarul Dominic Fritz are o mare problemă cu domiciliul, dar că mai sunt și alți colegi de-ai săi care au mințit în privința studiilor.

„Sare în ochi opoziția USR de ieri din Consiliul Local Timişoara privind publicarea diplomelor de studii şi a localității de domiciliu. Că Dominic Fritz are o mare problemă cu domiciliul / rezidența, asta e deja de notorietate şi probabil că lucrurile nu vor rămâne aşa, existând şi o anchetă pe rol. Dar de unde atâta înverşunare în a ascunde studiile şi evoluția lor? Dacă în alte țări starea de sănătate a preşedintelui e informație publică, am putea şi noi să avem acces măcar la informații de bază despre şcolile celor ce ne conduc şi pe care îi plătim. Pentru că dacă minți că ai făcut o facultate şi tu ai 12 clase, sau dacă ai fost repetent vreo doi ani în studenție, s-ar putea ca lumea să înțeleagă în sfârşit că eşti un impostor! Mai ales că te-ai prezentat în fața electoratului ca preacurat, preanevinovat şi ultracompetent, parcă născut din spuma mării, când de fapt eşti la fel sau mai putred decât cei împotriva cărora pretinzi că lupți!”, a scris într-un mesaj, Mihai Ritivoiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole