Șeful CJ Timiș, Alin Nica, vrea pașaport diplomatic, de frica unei rețineri, având capul plin de informații secrete. USR Timiș protestează vehement

Un proiect de lege al PSD le-ar permite președinților de Consilii Județene să se plimbe cu girofar și să beneficieze și de pașaport diplomatic.

Conform USR Timiș “ca să susțină acest proiect de lege, astăzi, într-o apariție televizată, președintele CJ Timiș, Alin Nica, afirma că are nevoie de pașaport diplomatic pentru că, demnitar fiind, deține informații clasificate și în noul context geopolitic riscă să fie reținut pe vreun aeroport“.

“Mai întâi au vrut pensii speciale, apoi girofar pentru deplasări, iar acum pașaport diplomatic ca să nu mai stea la cozi. Cerem parlamentarilor coaliției de guvernare să se dezică de acest tip de inițiative, să nu mai introducă noi privilegii de prioritate pentru demnitari și să se concentreze pe problemele reale ale societății“, se arată într-un comunicat de presă.

Declarația completă a șefului PSL Timiș poate fi citită AICI.

Reamintim că Alin Nica a fost și un susținător al pensiilor speciale pentru primari fiind deja celebră o declarație a sa de la Pro TV.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole