Mesaj emoționant al directorului de la Crae Speranţa, Elena Petrică – demis de cumnata lui Sorin Grindeanu

Copiii cu dizabilități, dar și părinții acestora, care beneficiază de serviciile Centrului de Resurse si Asistenta Educațională Speranța, sunt prinși de câteva zile în plin scandal generat de șeful Inspectoratului Școlar Timiș, Aura Danielescu, cumnata vicepremierului Sorin Grindeanu.

Scandalul a plecat de la demiterea directorului Crae Speranţa, Elena Petrică, fapt care i-a scandalizat atât pe angajații centrului, cât și pe părinți.

Aceștia au creat chiar o petiție online, disponibilă AICI, de susținere a directorului demis.

Deși nu a dorit să comenteze oficial decizia Inspectoratului Școlar Timiș, Elena Petrică a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care o susțin.

“Datorita vouă, sutelor de oameni minunati, in fata cărora fac o adânca PLECĂCIUNE si cărora nu am cuvinte sa va MUTUMESC, ma simt obligată sa scriu câteva rânduri. Zilele acestea, m-au încercat multe trăiri, stări, gânduri, dar cele mai importante pe care le păstrez in suflet sunt:

– RESPECT deosebit pentru VOI cei care ramaneti oameni buni și frumoși la suflet, altruiști, cu dorința de-a face binele, de a construi, constanți in convingeri și liberi in a le exprima;

– SATISFACTIA ca oamenii de calitate, au inteles ca am incercat si m-am străduit sa fac totul cât de bine se poate, fiind extrem de exigenta cu mine, corecta, facand lucrurile cu demnitate, încercând sa aduc binele in viața celor încercați si  neuitând sa fiu recunoscatoare pentru fiecare ajutor primit;

– RECUNOSTINTA si mulțumire lui D-zeu ptr va mi-a dat o familie minunata, OAZA mea de echilibru si stabilitate, in aceasta lume cu nisipuri mișcătoare;

– BUCURIA ca am alături colegii mei minunati, pe familiile copiilor, ÎMPREUNA cu care am construit an de an ceea ce este azi Crae Speranţa, un loc al profesionalismului, un model ca si in România pot exista servicii “de stat” de calitate. VA MULTUMESC TUTUROR, celor care mi-ați adresat mesaje atât de emoționante si pentru ca mi-ati fost aproape“, este mesajul Elenei Petrică.

Cine ar urma să îi ia locul Elenei Petrică la conducerea Crae Speranţa puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole