Asociația Elevilor din Timiș – campanie despre fondul clasei – De câte ori ți s-a cerut să aduci bani de acasă?

Asociația Elevilor din Timiș a lansat o campanie în cadrul căreia aveți posibilitatea să vă spuneți povestea despre banii pe care trebuie să-i duceți la școală.

“Știai că fondul școlii/clasei este ilegal? De câte ți s-a cerut să aduci bani de acasă pentru markere, produse sanitare sau pentru pază?“, sunt întrebările pe care AET le adresează părinților.

Asociația a lansat și un formular online

“Am lansat un formular prin care tu îți poți spune experiența cu fondul clasei/școlii și astfel ne poți ajuta să oprim acest fenomen. Dacă știi un prieten care s-a confruntat cu această problemă, te rugăm să îi dai de știre și să completeze formularul nostru. Link-ul formularului este aici: https://forms.gle/dJaHMqJiHF9akGUL6“, mai arată AET.

Recent, Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) a solicitat conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean să trimită o comisie de verificare la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”, unde s-ar colecta de la elevi câte 30 de lei pentru fondul clasei şi câte 60 sau 30 de lei pentru cadouri.

AEC a lansat la rândul său un chestionar public pentru ca elevii să poată spune în ce instituţii de învăţământ se strâng bani de la ei, fiind astfel comunicat un tabel cu numele elevilor unei clase de la respectiva instituţie de învăţământ şi cu sumele colectate.=

Recomandările noastre

Cele mai citite articole