Mamă şi copil de trei ani, loviţi de un ATV pe trotuar – conducătorul a fugit

O mamă şi copilul ei în vârstă de trei ani au fost răniţi pe o trecere de pietoni din Arad, sâmbătă seară, de un ATV scăpat de sub control de conducător, care a fugit imediat de la locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Livia Pescar, a declarat că ATV-ul a fost scăpat de sub control de un bărbat care circula pe strada Cocorilor, o arteră rutieră importantă din municipiul Arad.

„Conducătorul a părăsit locul accidentului. Cei doi răniţi, o femeie în vârstă de 31 de ani şi un copil în vârstă de trei ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, din primele informaţii reieşind că starea lor nu este gravă. Cercetările continuă pentru identificarea autorului”, a precizat Livia Pescar.

Martorii au reţinut numărul de înmatriculare al ATV-ului, pe baza căruia poliţiştii urmează să ajungă la proprietar şi să afle cine conducea vehiculul.

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au declarat că starea celor două victime este bună, dar copilul rămâne internat pentru supraveghere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole