Un tânăr de 21 de ani, sub control judiciar după ce a tâlhărit o bătrână, a fost prins la furat de șampon dintr-un supermarket

Poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timișoara au reținut, ieri, un tânăr de 21 de ani bănuit de furt.

În fap, ieri, poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17:30, un bărbat ar fi sustras mai multe produse de îngrijire personală dintr-un supermarket situat pe bulevardul Regele Carol I, din Timișoara.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 21de ani, a fost surprins în flagrant delict de angajații supermarketului, în timp ce ar fi sustras 19 tuburi de șampon, în valoare de aproximativ 360 de lei, acestea fiind recuperate și predate angajaților. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că, în data de 08.09.2022, tânărul ar mai fi sustras din supermarket mai multe produse alimentare în valoare de aproximativ 350 de lei. Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri”, transmite IPJ Timiș.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul se afla sub efectul măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, întrucât în 30 august, ar fi deposedat prin violență o femeie în vârstă de 81 de ani, de poșeta sa, în timp ce se afla în fața blocului în care locuia, din Timișoara.

Bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole