Mai multe străzi din Giarmata rămân fără apă în această săptămână. La Remetea Mare se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă

Aquatim anunță că în zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, în perioada 24-26 mai, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Giarmata după următorul program: pe 24 mai, pe străzile Iohani și Traian Vuia; pe 25 mai, pe străzile Tinerilor, Tineretului, Investitorilor și Concesionarilor, iar pe 26 mai se va verifica rețeaua de distribuție.

De asemenea, în perioada 24-27 mai, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Remetea Mare.

„Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Probleme cu apa la Lovrin

Aquatim anunță că pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. „Lucrările…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole