Timișorenii cu venturi mici vor putea să își sterilizeze câinii gratuit – pe baza unei cereri către Primăria Timișoara  

Stăpânii de câini cu venituri medii sau mici vor beneficia de gratuitate pentru sterilizarea câinilor care nu sunt de rasă.

Ieri seară a fost aprobat un proiect în consiliul local care va permite acest lucru. Înainte de asta, Primăria va concesiona serviciile veterinare necesare printr-o licitație. După ce vor fi concesionate serviciile, cel mai devreme în noiembrie, cetățenii care au venitul brut sub media națională vor putea apela la ele.

Prin sterilizare vor putea fi evitate alte costuri pentru gestionarea populației de câini fără stăpân, în mod particular privind prinderea și îngrijirea puilor abandonați. O parte semnificativă din câini sunt abandonați ca pui. Deţinătorii de câini de rasă comună sau metişi care doresc să beneficieze de subvenţionarea sterilizării câinilor pe care îi deţin vor putea depune o solicitare în acest sens la Primăria Timișoara“, a declarat primarul Dominic Frtiz.

Hotărârea de Consiliu Local poate fi citită integral AICI.

Se oprește apa pe Calea Bogdăneștilor

Aquatim anunță că marți, 15 martie, în intervalul orar 9-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Dunărea.  Lucrarea face parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole