Militarii din Timișoara încep instrucția – Brigada 18 Cercetare Supraveghere Decebal a desfășurat ceremonii militare

Data de 16 ianuarie este momentul începerii oficiale în armata României a anului de instrucție 2023. La nivelul unităților din organica Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL”, din garnizoanele Timișoara, București și Brad, s-au desfășurat ceremonii militare și religioase ce au marcat deschiderea anului de instrucție 2023.

 La Timișoara, festivitatea a avut loc în cazarma Batalionului 32 Cercetare Supraveghere „MIRCEA”, în prezența domnului general-maior Claudiu-Mihail SAVA, reprezentantul Statului Major al Apărării și a domnului colonel Virgil-Nicu FLORESCU, comandantul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL”.

“În cadrul ceremoniei domnul general – maior Claudiu-Mihail SAVA, a dat citire mesajului șefului Statului Major al Apărării cu prilejul deschiderii anului de instrucție 2023, iar comandantul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL”, domnul colonel Virgil-Nicu FLORESCU  a prezentat bilanțul realizărilor brigăzii din anul de instrucție 2022, precum și obiectivele pentru anul de instrucție 2023. În încheierea cuvântului său a felicitat întreg personalul pentru rezultatele  obținute de-a lungul anului de instrucție 2022 și a urat succes militarilor în noul an. Le urăm multă putere de muncă tuturor militarilor brigăzii care vor urma și în 2023 un program de instruire complex, adaptat cerințelor operaționale actuale ce presupun pregătirea permanentă pentru îndeplinirea misiunilor încredințate, pe teritoriul național și în afara acestuia“, se arată într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole