Lupte în PSD Timiș. PSDobra vrea să-i strice jocurile lui PSDSimonis și îl atacă pe primarul Dominic Fritz

Fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, a lansat un atac virulent, pe pagina sa de Facebook, la actuala administrație a Timișoarei.

Reforma lui Fritz… numai reformă nu e! Inițial am crezut că poate fi vorba de lipsă de experiență în administrație, dar nu, nu e așa! Administrația Fritz este de o incompetență crasă! (n.r. citat cu aproximație preluat de Alin Nica – șeful PNL Timiș). Delegarea atribuțiilor de director al SMTT unui tânăr de 30 și un pic de ani, cu experiență în alte domenii decât transportul public, demonstrează că Fritz n-are nici cea mai mică dorință să pună pe roate Timișoara.  Îmi este tot mai clar că după Colterm, STPT este noua societate din subordinea Primăriei Timișoara, care se va duce în cap! După cum înțeleg acești oameni să gestioneze orașul, doar mai pot spera ca în 2024 să mai rămână ceva de administrat din Timișoara!“, a scris ieri Călin Dobra.

Fiind președinte interimar la PSD Lugoj și consilier județean te-ai aștepta de la Călin Dobra să fie preocupat de incompetența administrației Alin Nica așa cum susține șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, că ar fi actuala conducere județeană. Sau despre reforma practicată la nivelul Lugojului, de un alt liberal, Claudiu Buciu. Dar, nu. Călin Dobra este preocupat brusc și dintr-o dată de Dominic Fritz și USR și moare de grija timișorenilor.

Însă, cum ar putea fostul șef al CJ Timiș să fie preocupat de soarta timișorenilor la modul cinstit și onest, din moment ce a asistat impasibil la execuția propriilor săi oameni din CJ Timiș de către Alin Nica, pe care acum Călin Dobra a ajuns în penibila situație să îl și parafrazeze, după ce acum câteva luni îi ținea harta pe masă, într-un mod ofensator pentru foștii săi susținători. Un om care nu și-a apărat proprii oameni cum ar putea apăra electoratul? Sau a fost vorba doar despre oamenii de la care nu mai avea nimic de câștigat la vremea respectivă și pe alții i-a salvat?

Însă, în postarea în cauză tâlcul este altul. Așa cum lui Călin Dobra nu i-a păsat de oamenii săi, la fel nu-i pasă nici de electorat, ci principala dorință este să-i strice jocurile politice în Timișoara șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, care nu dorește nici în ruptul capului să schimbe vicepreședintele la CJ Timiș post vizat de Călin Dobra și care acum este ocupat de un membru USR, în persoana lui Cristian Moș, de unde și atacul la Dominic Fritz.

Mai mult, prezent aseară într-o emisiune televizată timp de circa o oră, șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, nici măcar nu i-a pronunțat numele fostului șef de la CJ Timiș, ba chiar, fiind întrebat despre eventualii candidați pentru alegerile din 2024, actualul lider de grup al deputaților social-democrați ar fi nominalizat până și portarii din partid sau șoferii de la Camera Deputaților, doar să nu pronunțe numele lui Călin Dobra.

Alfred Simonis, în schimb, a acuzat recent, în mod repetat, incompetența administrației Alin Nica, spre deosebire de Călin Dobra care nu își apără nici măcar proiectele proprii lăsate moștenire la CJ Timiș și multe sunt blocate de mediocrii de la județ, părând într-o continuă complicitate cu săteanul din Dudeștii Noi și fugind ca un iepure speriat între farurile mașinii de situația în care ar trebui să ia atitudine față de șeful actual al PNL Timiș.    

Așadar, spectacolul continuă în PSD Timiș. Să vedem însă intervenția “Dirigintelui“, pe cine va pune de data asta la colț, pe coji de nucă. Data trecută știm ce a făcut. Și de data asta ne exprimăm convingerea că va fi la fel. “Iminenta“ numire e dovada.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole