Lecții de educație rutieră pentru elevii de la Școala 30 din Timișoara și Școala din Dumbrăvița

În cadrul programului Școala Altfel, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, împreună cu reprezentanții Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara, au desfășurat luni, 27 februarie, în intervalele orare 11:00-13:00 și 12:00-14:00, activități de educație rutieră la Școala Generală numărul 30 din Timișoara și la Școala Generală din localitatea Dumbrăvița.

Aproximativ 100 de elevi participanți au primit informații utile despre cum să circule în siguranță pe drumurile publice și să reducă riscul de implicare în evenimente rutiere, în calitate de pietoni, bicicliști, motocicliști sau viitori șoferi.

Totodată, elevilor le-au fost prezentate dispozitivele electronice și autospecialele aflate în dotarea Biroului Rutier Timişoara.

Copilașii au participat și la o sesiune interactivă de întrebări, în cadrul căreia polițiștii au oferit răspunsuri privind activitățile specifice unui polițist rutier, precum și modul de intervenție la un eveniment rutier. Bucuria și entuziasmul elevilor reprezintă răsplata noastră. Activitățile de pregătire rutieră vor continua și în perioada următoare, astfel încât elevii să cunoască regulile de circulație„, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole