Giroc: o femeie de 32 de ani a fost înjunghiată de două ori în spate de amantul de 24 de ani – bărbatul a așteptat-o în fața blocului și a atacat-o cu un cuțit

O femeie din Giroc a fost înjunghiată de amant. Aceasta a fost transportată la spital, în stare stabilă. Individul care a atacat-o este încă în libertate și este căutat de polițiști.

Suspectul în vârstă de 24 de ani, angajat la ISU Banat, era amantul victimei, o femeie de 32 de ani. Când aceasta a decis să rupă relația, bărbatul a așteptat-o în fața blocului și a atacat-o cu un cuțit. A înjunghiat-o de două ori în spate. Femeia a reușit să-și sune soțul și să ceară ajutor.

Astăzi în jurul orei 12:23, polițiștii din cadrul postului de poliție Giroc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit pe strada Constelației din localitatea Giroc. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii faptei, precum și în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere“, arată IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole