Încep lucrările la minicentura Timișoarei pe drumul județean dintre Șag și Sânmihaiu Român – proiectul aparține administrației PSDobra – după peste trei ani de mandat administrația PNL condusă de Alin Nica nu are niciun proiect major propriu

Un nou proiect aparținând administrației PSD condusă de Călin Dobra este pus în practică de Consiliul Județean după mai mulți ani de întârziere.

Reamintim că administrația PNL condusă de Alin  Nica nu are nici după este trei ani de mandat niciun proiect major propriu de dezvoltare.

Astfel, Consiliul Județean Timiș a transmis, vineri, prin intermediul unui comuniat de presă, că anul acesta continuă proiectul privind modernizarea DJ 593C Șag – Sânmihaiu Român (DJ 591A).

Autorizația de Construire necesară finalizării proiectului tehnic a fost emisă astăzi iar, ținând cont că este deja semnat contractul pentru proiectare și execuție, lucrările ar putea începe la sfârșitul lunii viitoare. Modernizarea acestui tronson se află pe lista proiectelor care vor primi finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, suma alocată fiind de peste 15,5 milioane de lei.  Tronsonul va porni de pe DJ 593, pe raza localității Șag și va continua până la intersecția cu DJ 591A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km. Actualul drum are porțiuni pietruite, dar și secțiuni în care nu are structură rutieră sau sistem de colectare a apelor pluviale“, arată sursa citată.

Proiectul de modernizare va include și execuția unor sensuri giratorii, precum și modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată pe care o traversează. 

binary comment

Recomandările noastre

Cele mai citite articole