Garajele de pe strada Martir Elena Nicoară au fost demolate

Anunțul a fost făcut de consilierul local, Roxana Iliescu. Acesta a spus că toate cele 26 de garaje au fost demolate.

“În aceste zile, angajații Colterm de la departamentul Construcții Civile vor elibera terenul de resturile de betoane și moloz; După eliberarea terenului, aproximativ în două săptămâni se va efectua Predarea de Amplasament dintre Primărie și SDM (Societatea Drumuri Municipale), societate aflată în subordinea CL, care va amenaja un număr de 94 locuri de parcare civilizate. În urma discuțiilor purtate cu conducerea SDM, raportat la capacitatea societății (număr de angajați, utilaje, programul de lucrări etc), această lucrare va fi finalizată în aproximativ două luni”, a spus consilierul local.

Roxana Iliescu a mai precizat că s-a implicat în acest proiect la sesizarea unui timișorean care locuiește în zonă și că în curând, va anunța care este proiectul următorul.

Sondaj. TOP 5 Spații publice din Lugoj

Primăria Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, organizează o nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul”. „Vă invităm să participați la îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din oraşul nostru. Această activitate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole