FOTO. Timișorenii nu au entuziasm să-l facă “să decoleze“ pe Dominic Fritz. Prezență anemică la o strângere de semnături pentru demiterea primarului

O acțiunea ad-hoc de strângere de semnături pentru demiterea actualului primar a fost semnalată astăzi redacției Buletin de Timișoara de către mai mulți cititori.

Sub sloganul “Tu semnează, Fritz decolează“  câteva persoane cu steaguri ale României și câteva panicarde au încercat să convingă cetățenii care treceau prin centrul orașului să semneze pentru demiterea primarului, fără însă a avea prea mult succes.

O altă acțiune îndreptată împotriva lui Dominic Fritz, o petiție online, este încă în desfășurare și este susținută de fostul primar Nicolae Robu.

De altfel, petiția a fost inițiată în mod interesant de pagina de Facebook “ Like Timișoara“  care găzduiește în ultima perioadă un fel de talk show care îi are ca protagoniști chiar pe Nicolae Robu și pe fosta sa consilieră de la Primăria Timișoara, Daniela Petrișor, fostă Știr.

Nefiind revendicate oficial de către nimeni nu știm dacă cele două acțiuni sunt separate sau fac parte din aceeași campanie, dar conform fostului primar Nicolae Robu, petiția online a fost semnată de peste 10 mii de cetățeni.

Minori la volan și bețivi, pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni continuă să-i verifice pe șoferi pentru comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale. Astfel, luni, 9 august, în jurul orei 11:10, polițiștii Secției 5 Timișoara au…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole