FOTO. Timișoara: trotinetele STPT au fost vandalizate – utilizatorii au fost identificați și au plătit contravaloarea daunelor

Timișoara a fost primul oraș din România care a introdus trotinetele ca subsistem de transport public local, în prezent fiind amplasate 10 stații în oraș pentru utilizatori.

Rata de utilizare a trotinetelor este mare, dar, la fel de mare este și rata de vandalizare.

“În ultima perioadă, unii utilizatori au vandalizat mai multe trotinete, uitând că nu este vorba despre un bun al lor, ci este un bun public, de care trebuie să se bucure toți beneficiarii de bună-credință. Precizăm că utilizatorii care au vandalizat trotinetele au fost identificați și au plătit contravaloarea daunelor produse. Sunt însă cazuri în care mai multe trotinete stau perioade lungi de timp în service, pentru a fi reparate, din cauza vandalizărilor, în acest fel fiind prejudiciați utilizatorii de bună-credință. Fiind vorba despre un bun public, îi rugăm pe utilizatorii acestui subsistem să respecte regulamentul de închiriat trotinete, timișorenii meritând să beneficieze și de acest serviciu“, se arată într-un comunicat STPT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole