Timișoara: o firmă care lucrează pe strada Ciprian Porumbescu, amendată cu 2.500 de lei pentru murdărirea drumului cu noroi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului si Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au reluat verificările șantierelor din Timișoara pentru reducere impactului negativ asupra drumurilor publice și a vecinătăților, respectiv pentru prevenirea disconfortului produs cetățenilor. De asemenea, se verifică și modul de gestionare a deșeurilor în incinta șantierelor, precum și trasabilitatea acestora.

Astfel, în cursul zilei de ieri, ca urmare a autosesizării polițiștilor locali, o societate care desfășoară lucrări de construcție pe str. Ciprian Porumbescu a fost sancționată contravențional pentru murdărirea drumului public cu amenda 2500 lei și s-au dispus măsuri cu termen pentru curățarea carosabilului și amenajarea drumului din incinta șantierului„, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Anul trecut, polițiștii locali au aplicat 343 de amenzi pentru fapte precum gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor la șantiere, neamenajarea de rampe de spălare a roților la ieșirea din incinta acestora, murdărirea căilor publice, depozitarea de materiale fără plata taxei aferente, ocuparea domeniului public cu schele fără achitarea taxelor etc.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole