Timiș: urmărit general prins în Vama Cenad – avea de executat un an de închisoare

Poliţiştii de frontieră din Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

Luni, 13 martie, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România, un cetăţean român în vârstă de 53 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, semnalare introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză este căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun„, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole