Foto. Polițiștii locali verifică șantierele din Timișoara. Mai multe firme amendate pentru murdărirea străzilor și gestionarea neconformă a deșeurilor

Polițiștii locali verifică șantierele din Timișoara, pentru a vedea dacă constructorii mențin curățenia. În ultimele zece zile au fost verificate mai multe locații și au fost aplicate șase amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru murdărirea căilor publice, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților, depozitarea direct pe trotuar de materiale de construcții.

Totodată, o societate care a deschis un șantier pe strada Grigore Alexandrescu a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor.

De la începutul anului, polițiștii locali au dat, în total, 45 sancțiuni contravenționale  în cazul șantierelor din Timișoara, în zone precum: Calea Circumvalațiunii, Augustin Coman, Popa Șapca, Calea Torontalului, Grigore T. Popa, L. Rebreanu, Baader, Daliei, Crăițelor, Oravița, Bdul Bâmbovița, Marginii, Constantin Brăiloiu, Anastasie Demian, Avram Imbroane, Memorandului, Eneas, G. Alexandrescu, Dafinului, C, Porumbescu, Vasile Lucaciu, Cetății.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole