Fostul viceprimar Dan Diaconu: să triplezi impozitele, să dublezi tarifele de parcare, să dublezi prețul gigacaloriei – asta înseamnă să fii reformator

Liberalii din Timișoara continuă atacurile la adresa colegilor de alianță locală, de la USR+.

La nivelul Consiliului Local votul PNL este pe alese și în majoritatea cazurilor liberalii nu susțin proiectele importante de pe ordinea de zi, iar atacurile asupra partenerilor sunt din ce în ce mai dese.

Fostul viceprimar liberalul Dan Diaconu, deci se presupune membru al alianței locale, sare din nou la gâtul actualei administrații.

“Să triplezi impozitele, in timp ce serviciile publice sunt tot mai scumpe și de o calitate îndoielnica. Să dublezi tarifele de parcare și să extinzi plata, când un an nu ai construit vreun loc, iar proiectele pe care le-ai moștenit, fie le-ai anulat, fie le-ai modificat extrem de prost. Să îți dorești să dublezi prețul gigacaloriei pentru că ai luat amendă 20 de milioane de euro din prea multă competență. ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII REFORMATOR!“, a scris pe Facebook astăzi, Dan Diaconu.

Postarea fostului viceprimar se încheie cu un motto enigmatic.

“Mottoul zilei de azi: „Nu s-a născut nimeni cu dreptul de a folosi gratuit spațiul public.” Cine ghicește personajul căruia îi aparține citatul primește prin tragere la sorți un abonament în zona alba, pe un loc de parcare vopsit în albastru, lângă un indicator galben, ocupat de o mașină verde de proveniență incertă“, este mesajul lui Dan Diaconu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole