Noi lucrări de modernizare în Piața Badea Cârțan. “Cocioabele“ vor deveni istorie

Societatea Piețe SA derulează noi lucrări de reparație și modernizare la Piața Badea Cârțan.

Anul trecut grupurile sanitare au fost refăcute și igienizate, deoarece se aflau într-o stare deplorabilă și nu erau funcționale.

“Am spus de la început că Piața Badea Cârțan s-a aflat în ultimii ani la un nivel mult sub potențialul ei firesc și că necesită realizarea unor lucrări de reparație și modernizare în câteva puncte cheie. În 2021 am realizat o parte dintre acestea, cum ar fi Hala de Lactate și Carne, Hala de Cereale, grupurile sanitare“, a declarat directorul Liviu Cocean.

Noile lucrări de reparații sunt în curs de desfășurare.

“La nivelul imaginii platoului din spatele pieței am făcut deja progrese semnificative, prin amplasarea căsuțelor de lemn, care dau o cu totul altă perspectivă acestei zone față de cea din trecut. Continuăm de zilele acestea lucrările de reparație și modernizare la Piața Badea Cârțan, pentru ca astfel de imagini să devină istorie“, promite Liviu Cocean.

Societatea Piețe SA a avut în 2020 pierderi de 3 milioane de lei, însă schimbarea managementului, produsă în 2021, a făcut ca situația economică a companiei să fie redresată și să reintre pe profit.    

Recomandările noastre

Cele mai citite articole