FOTO. Grupurile sanitare din Piața Badea Cârțan au fost refăcute. Situația deplorabilă în care se aflau este de neimaginat

Grupurile sanitare din Piața Badea Cârțan au fost refăcute și igienizate, deoarece se aflau într-o stare deplorabilă și nu erau funcționale.

Conform directorului SC Piețe SA, Liviu Cocean, dezastrul pe care l-a găsit este greu de explicat.

“Am finalizat reabilitarea grupurilor sanitare de la Piața Badea Cârțan, după ce în urmă cu ceva timp constatasem starea deplorabilă în care acestea se aflau de ani de zile. Dacă Piața Badea Cârțan s-a aflat în ultimii ani la un nivel mult sub potențialul ei firesc, am convingerea că în următoarea perioadă va cunoaște un reviriment real, ca urmare a lucrărilor de reparație si modernizare și a reorganizării realizate“, a declarat Liviu Cocean.

Toaletele din Piața Badea Cârțan nu putea fi folosite înainte de intervenția de reparații.

“Am spus de la început că Piața Badea Cârțan necesită realizarea unor lucrări de reparație si modernizare în câteva puncte cheie. Sunt totuși situații în care nu poți accepta faptul că așa ceva poate exista și funcționa în 2021, în Timișoara, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului. În asemenea hal arătau grupurile sanitare de la Piața Badea Cârțan la momentul la care am luat instant hotărârea să le închidem pentru reparații“, spunea, recent, directorul Piețe SA, Liviu Cocean, înainte de a demara proiectul de refacere a grupurilor sanitare.

Graficul de lucrări în Timișoara

Potrivit primăriei Timișoara se lucrează în următoarea perioadă pe străzile: C. Brediceanu, Theodor Aman, Mihai Eminescu, Sepia, C. D. Loga, Câmpului, Canal Bega cal. Moșniței, Albăstrelelor , Clăbucet, pța. Romanilor….

Recomandările noastre

Cele mai citite articole