Fostul prefect USR+ de Timiș, Zoltan Nemeth, vorbește după experiența de șase luni în funcție ca după prima tabără la Năvodari: a fost o experiență foarte interesantă

Fostul prefect USR+ de Timiș, Zoltan Nemeth, și-a prezentat bilanțul mandatului de șase luni.

Concluzia: a fost o experiență foarte interesantă

“Pentru mine a fost o experiență foarte interesantă, chiar dacă a fost o perioadă grea și plină. Le mulțumesc, încă odată, colegilor din instituție pentru experiența acumulată și datorită lor“, spune fostul prefect.

Totuși, Zoltan Nemeth și USR+ au ratat câteva puncte pe care putea să își pună amprenta de “oameni noi“ și să schimbe unele metehne care oricum sunt la limita legalități, printre ele amintim: HCL Buletinul/ publicarea diplomele de studii și numirea administratorilor publici fără concurs, deși multe prefecturi interzic această practică, nu însă și cea de la Timiș.

“Doresc să mulțumesc celor doi subprefecți, Ovidiu Drăgănescu și Andrei Molnar pentru o colaborare bazată pe încredere și bun simț“, crede naiv și la final de mandat Zoltan Nemeth.

Propriul bilanț al activității l-a impresionat însă pe Zoltan Nemeth ca pe orice copil care este la prima experiență în viață.

“În 4 martie 2021 am fost numit în funcția de prefect al județului Timiș, într-o perioadă dificilă, într-un context pandemic, chiar în singurul județ aflat în scenariul roșu. În cele 6 luni de mandat în funcția de prefect al județului Timiș am avut de gestionat, cu excepția inundațiilor, cam toate situațiile de care se poate lovi un prefect într-un mandat: pandemie, carantină, pestă porcină, incendii, fond funciar, secetă, vizite oficiale, ceremoniale  militare și religioase, alegeri, migranți, vaccinare, încetări de mandat de primari“, și începe bilanțul Zoltan Nemeth.

Activitatea în cele 6 luni de mandat, compusă în proporție covârșitoare din activități curente și întâlniri formale îl puteți găsi aici.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole