#fărăpenali. USR Timiș trebuia să solicite de urgență demisia șefului STPT, liberalul Nicolae Bitea, membru în BPJ al PNL Timiș, prins pe înregistrările AUR

Partidul AUR a emis în eter o înregistrare din care reiese că doi liberali din Timiș, deputatul Cosmin Șandru și directorul STPT, Nicolae Bitea, membru în BPJ al PNL Timiș, încercau să-l convingă pe deputatul Titi Stoica să lipsească de la moțiunea de cenzură în schimbul unor posturi și funcții la stat.

La auzirea acestei știri și după o atentă ascultare a înregistrării, poate chiar o traducere bună în limba germană, șeful USR Timiș și primar al Timișoarei, Dominic Fritz, trebuia să ceară demisia directorului societății aflate în subordinea municipalității.

Cum adică partidul care a câștigat cu lozinca #fărăpenali lipită pe frunte stă impasibil la auzitul acestor practici orientale puse în scenă de un director din subordinea sa. De ce nu a făcut Dominic Fritz acest lucru? Nu putem cunoaște acum acest lucru, dar vom încerca să aflăm după valul 4, când își va relua vizitele în cartiere.

Ar fi fost o bună ocazie pentru Dominic Fritz să arate cine sunt liberalii, cam aceeași care l-au tras pe sfoară de zeci de ori în acest an de la preluarea mandatului, momente în care a tăcut și nu a răspuns nici măcar aberațiilor postate pe pagina de Facebook a unuia dintre liderii alianței locale, de scribălăi mediocri aflați în partea dorsală a șefului.

O reacție a primarului este mai mult decât necesară mai ales că astăzi DNA face primele audieri după plângerea penală a AUR și de la ora 14,00 îl audia pe deputatul AUR, Titi Stoica, cel care a făcut plângerea, infracțiunile sesizate fiind de dare de mită și trafic de influență.

Altfel, putem spune că Dominic Fritz închide ochii la acțiunile subordonatului său, cel care îi punea cu mult sârg casca în cap lui Nicolae Robu, ca să nu îi pice cablurile în cap, iar acum se gudură câinește pe lângă piciorul noului său idol politic pentru un post la CNAIR, pe post de os de ros.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole