Fără rușine! Alina Gorghiu anunță că va lucra pentru dezvoltarea județului Argeș, deși a fost aleasă de cetățenii din Timiș

Cazul senatorul PNL Timiș, Alina Gorghiu, care recent a fost numită președinte interimar al PNL Argeș, tinde să devină un caz clinic. Pofta cu care înghite situațiile penibile pe care le creează, arată în mod cert o persoană fără nicio rușine.

Deși a fost aleasă în Timiș și a împins recent filiala penelistă într-o luptă internă pe viață și pe moarte, atât la alegerile județene, cât și pentru susținerea lui Florin Cîțu la nivel național, fapte care au dus la o scindare fără precedent a partidului, Alina Gorghiu și-a luat tălpășița și poșetuța și s-a cărat la Argeș, uitând cine a ales-o în Parlament și uitând de proiectele Timișului.

Astăzi, senatorul a postat pe pagina de Facebook două anunțuri, pe care un om normal nu le poate trata cu lejeritatea Alinuțăi și nici nu poate observa impostura care se ascunde în spatele acestui personaj.  

„Toți membrii PNL vor sta la aceeași masă, dar ușile vor fi larg deschise. Nu se va face politică în PNL Argeș în spatele ușilor închise! Avem obiective clare: să creștem partidul, să avem o ofertă sănătoasă pentru publicul urban, să atragem membri noi, să mărim ponderea femeilor, a tinerilor în partid, să le asigurăm reprezentare în conducere”, a fost primul mesaj de astăzi al încă senatorului de TIMIȘ.

Se pare că parlamentarul nu a fost pe deplin înțeles și a revenit apoi, cu a doua postare, în care, în mod aberant și jignitor pentru toți timișenii și timișorenii, susține că va lucra pentru dezvoltarea județului Argeș.

“Voi lucra cu toți demnitarii din județul Argeș, indiferent de culoarea politică, nu am orgolii legate de paternitatea unor idei și proiecte, pun umărul la orice construcție sănătoasă pentru județ“, a precizat Alina Gorghiu.

Fiind totuși o persoană de sex feminin suntem nevoiți să ne măsurăm cuvintele, însă epitetele din limba română sunt multe și din păcate pentru domnia sa, i se cam aplică toate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole