Sfidător. Alin Nica are om care îi ține umbrela, să-l ferească de ploaie. Aroganța președintelui PNL Timiș făcută în fața studenților de la medicină

Președintele CJ Timiș și PNL Timiș, Alin Nica, a fost surprins, ieri, la deschiderea noului an universitar de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara. Acesta beneficia de serviciile unei persoane care îi ținea umbrela.

Din imaginile postate pe Facebook se vede cum un individ îi ține umbrela lui Alin Nica ca să-l ferească de ploaie.

“Astăzi am urat bun venit în anul universitar studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, în special noii generații de studenți care s-a alăturat familiei academice. Am încredere în cadrele didactice care vor călăuzi pașii studenții către nobile lor meserii, ajutându-i să devină profesioniști de excepție“, a fost mesajul transmis studenților de către Alin Nica.  

Situația nu este singura de acest fel în care s-a regăsit un membru al #echipeicastigatoare. Aroganța este demnă de gestul asemănător al Ralucăi Tucan sau de scena cu paltonul a lui Klaus Iohannis.

Sfidarea lui Alin Nica, făcută în fața unor tineri, este un foarte bun exemplu dat generațiilor viitoare: ajungi șef – ai om pe post de suport umbrelă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole