Druckeria sondează părerea suporterilor: ne aflăm la finalul unui sezon dezamăgitor

La final de sezon 2021/2022 Druckeria dorește să afle care e părerea întregii comunități poliste despre parcursul echipei.

“Ne aflăm la finalul unui sezon dezamăgitor în campionatul Ligii 2, indiferent de deznodământul jocurilor de baraj. În calitate de organizaţie implicată în club şi, în primul rând, de suporteri ai Politehnicii, credem că nimic nu e întâmplător şi că e nevoie de o analiză cât mai obiectivă. Un lucru e clar, importanţa suporterilor în viaţa clubului este foarte preţuită de noi. Tocmai de aceea lansăm o provocare – un sondaj prin intermediul căruia vrem să aflăm opiniile voastre, ale tuturor, în legătură cu ediţia 2021-22 şi perspectivele Politehnicii. Fie că vorbim de suporteri obişnuiţi, ultraşi, oameni apropiaţi clubului sau reprezentanţi mass-media, vă invităm să vă exprimaţi opţiunile într-un mod interactiv, care nu vă va răpi foarte multe minute. Secţiunile din sondaj ating capitole precum: vizibilitatea clubului, folosirea jucătorilor tineri, salarizarea jucătorilor, obiectivele de performanţă, evaluarea staff-ului şi conducerii clubului; La final, sperăm ca răbdarea tuturor să fie răsplătită“, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru o imagine de ansamblu clară asupra așteptărilor suporterilor Druckeria are nevoie de cât mai multe răspunsuri.

“Sondajul rămâne deschis timp de 10 zile, până miercuri, 18 mai 2022. El constă în 41 de întrebări cu răspunsuri predefinite, timpul aproximativ de completare fiind de 12 minute. Toți cei care completează formularul sunt înscriși automat la o tragere la sorți care are un premiu principal și 20 de premii secundare, constând în tricouri de joc din acest sezon. Premiul cel mare e o experiență de trei zile, pentru două persoane, pe care noi am numit-o ”Turist în Timișoara”. Un city-break all-inclusive în care îți vei cunoaște orașul într-un alt mod, bucurându-te de cele mai exclusiviste locații și de experiențe inedite“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole