Timișoara: copiii și părinții sunt invitați la Jandarmerie la Ziua Porților Deschise – program special cu standuri și ateliere cu materiale și tehnică de luptă, exerciții demonstrative și dresaj canin

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, jandarmii timișoreni din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara și din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiș organizează „Ziua Porților Deschise”, un eveniment dedicat tuturor celor care doresc să cunoască jandarmii „la ei acasă”.

Am pregătit un program special, standuri și ateliere cu materiale și tehnică din dotare, exerciții demonstrative și dresaj canin, momente și activități menite să ofere vizitatorilor oportunitatea de a se familiariza cu specificul misiunilor noastre“, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.

Evenimentul are loc vineri, 05.04.2024, începând cu ora 10.00, la sediul din Timișoara, pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 19-21, pentru a sărbători împreună cu jandarmii 174 de ani de parteneriat cu societatea civilă, 174 de ani dedicați siguranței cetățeanului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole