Dominic Fritz: stadionul Lego va fi realizat cu bani de la bugetul local – costă 122 de milioane de lei

Primarul Timișoarei a anunțat că s-a terminat perioada pentru depunerea ofertelor pentru construirea stadionului Lego din Calea Buziașului.

La licitație s-au înscris patru firme, însă până la semnarea contractului de execuție mai trebuie trecute procedurile de evaluare și posibilele contestații.

Nu mai puțin de patru firme s-au înscris azi la licitația pentru proiectarea și construcția stadionului pe care îl vom ridica în Calea Buziașului. Vom susține această investiție cu până la 122 de milioane de lei, de la bugetul local.  Ne zbatem ca Timișoara să nu rămână singurul oraș mare din România fără stadion.  Pentru oraș este un efort financiar uriaș, însă pentru sportul local este o investiție vitală și urgentă.  Dacă totul merge bine, stadionul ar putea fi proiectat și ridicat în doar doi ani și jumătate. Va avea o capacitate de minim 9.000 de locuri, iar lângă el vom construi o parcare, un parc și un loc de joacă. Investim în viitorul acestui oraș și sperăm ca și proiectul noului stadion mare, care se va ridica peste „Dan Păltinișanu”, gestionat de CNI și Consiliul Județean, să se deblocheze cât mai repede“, a declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole