Dominic Fritz s-a întâlnit cu Clotilde Armand: amândoi suntem ținta unui veritabil linșaj mediatic – nu avem de gând să cedăm

Primarul Dominic Fritz s-a întâlnit ieri cu probabil cel mai contestat primar din România, Clotilde Armand, de la sectorului 1.

Edilul spune că temele de discuție au vizat problemele din administrație care trebuie rezolvate în condițiile unui linșaj mediatic la care ar fi supuși ambii primari.

“Am vizitat-o azi pe colega mea Clotilde Armand, primărița Sectorului 1 din București.  Am discutat despre stadiul reformelor pe care le-am demarat amândoi la nivelul administrațiilor locale. Cum am oprit risipa banului public și cum am restructurat primăriile pentru a deveni mai eficienți și mai transparenți. Ne-am împărtășit experiențele ca primari și am vorbit despre investiții în educație, energie verde, digitalizare și alte proiecte esențiale pentru comunitatea locală. Știm că suntem pe drumul cel bun deoarece, în aceste zile, amândoi suntem ținta unui veritabil linșaj mediatic la RTV și Antena 3. Este vorba de televiziuni care au fost abonate în trecut la bani publici și care în prezent sunt alimentate cu sume uriașe de PSD și PNL. În ciuda acestor atacuri calomnioase, nu avem de gând să cedăm“, a declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole