Dominic Fritz marele favorit la câștigarea Primăriei Timișoara – are o cotă de 1.40 la casele de pariuri – Nicolae Robu are o cotă de 2.70 – unul dintre candidați îi poate îmbogăți pe pariori cu o cotă de 500

Casele de pariuri au stabilit cotele pentru candidații la Primăria Timișoara.

Dominic Fritz, candidatul Alianței Timișoara Unită, este marele favorit al caselor de pariuri la câștigarea unui nou mandat de primar al Timișoarei la alegerile din 9 iunie.

Actualul edil are o cotă de 1.40, adică dacă parezi un leu pe Dominic Fritz, câștigi doar 1.4 lei.  

La rândul său, fostul primar Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL, este văzut ca principalul contracandidat al lui Dominic Fritz, având o cotă bunicică de 2.70.

Candidatul independent, Marian Constantin Vasile, fost secretar general al PNL Timiș, fost membru al PLUS și fost administrator public al Consiliului Județean Timiș în mandatul actualului șef al administrației județene, Alin Nica, are o cotă de 15.00 la casele de pariuri.

Candidatul Partidului REPER, Raul Olajos, actualmente consilier județean, fost membru al USRPLUS, are o cotă de 50 de câștigarea Primăriei Timișoara.

Ultimul candidat cotat peste cel al AUR, care însă îi poate îmbogăți pe pariori în cazul în care ar câștiga alegerile.

Astfel, Ilie Sârbu, fost consilier personal al viceprimarului PNL, Cosmin Tabără, are o cotă de 500, fiind practic și candidatul cu cele mai puține șanse în viziunea caselor de pariuri.

La București situația se prezintă astfel: Nicușor Dan are o cotă de 1.44, Gabriela Firea – 3.33; Cristian Popescu Piedone – 11.00, Sebastian Burduja – 33.00, iar Diana Șoșoacă – 1.111.00.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole