Demisie din Consiliul Local Timișoara. Plus-istul Vlad Boldura va fi înlocuit de USR-ista Mihaela Paula Rusu

Echipa consilierilor locali USR Timișoara va avea un nou membru.

După demisia lui Vlad Boldura din Consiliul Local Timișoara, acesta va fi înlocuit de  Mihaela Paula Rusu.

Demisia vine ca urmare a unor provocări profesionale și nu a unor conflicte politice, spune surse politice.

Numele lui Vlad Boldura a fost vehiculat imediat după alegerile locale ca posibil viceprimar al Timișoarei, funcție care a fost preluată de Ruben Lațcău.

Mihaela Paula Rusu este membru fondator al USR Timiș și în prezent este vicepreședinte al filialei USR Timișoara.

“Este născută în Timișoara, absolventă a Liceului C.D. Loga și a Institutului de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara. Are o experiența vastă în domeniul medical și activează în prezent în cadrul propriului cabinet de dermatologie din Timișoara. Mihaela este masterandă în cadrul programului Politici Publice, Lobby și Advocacy din cadrul UVT, este membră a Societății Române de Dermatologie, a Asociației Europene de Dermatologie și a Societății Internaționale de Dermatoscopie“, se arată într-un comunicat al USR Timiș.

Demisia lui Vlad Boldura va crea USR probleme temporare în Consiliul Local deoarece procedura de înlocuire ar putea dura până la o lună și cum CLT se întrunește, de obicei, la două săptămâni, asta înseamnă că USR a rămas fără majoritate, deoarece mai dispune de 12 voturi la care se adaugă liderul Platformei Liberal Conservatoare, consilierul local Raul Ambruș, iar majoritatea simplă este de 14 voturi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole