Dominic Fritz își ia în echipă o corporatistă. Monica Schneider se va ocupa de mediul de afaceri

Loredana Pintea, consilierul personal al primarului Dominic Fritz, a decis să se retragă din funcția deținută și să susțină în continuare actuala administrație din postura de voluntar.

“Ea va acorda în continuare sprijin în special Unității Centrale de Achiziție, o companie pilot înființată cu suportul ANAP la Timișoara și care se ocupă de achizițiile centralizate ale Primăriei Timișoara și ale instituțiilor din subordine, realizând economii semnificative la bugetul local. De asemenea, ea va continua să sprijine și campania „Timișoara pentru Ucraina”, inițiată de Primăria Timișoara, prin care au fost sprijiniți până acum peste 2.000 de ucraineni refugiați din calea războiului“, se arată într-un comunicat al municipalității.

Locul Loredanei Pintea va fi luat de Monica Schneider.

“Este născută în Timișoara, dar și-a creat o carieră în străinătate, lucrând pentru diverse companii multinaționale. În timpul carantinei, Monica Schneider a fost implicată și în campania „Vă ajutăm din Timișoara”, demarată de o coaliție de ONG-uri locale, prin care voluntarii făceau cumpărăturile de alimente pentru persoanele care nu puteau părăsi domiciliul (oameni în vârstă, persoane aflate în carantină, etc)“, mai precizează sursa citată.

“Monica Schneider va prelua relația cu mediul de afaceri, un domeniu pe care îl cunoaște foarte bine, dar va avea și misiunea de a facilita relațiile cu comunitatea și tot ce înseamnă acest lucru: instituțiile de învățământ, ONG-uri, consilii de cartier, etc. Îi mulțumesc Loredanei pentru tot sprijinul pe care îl acordă acestei administrații, este un adevărat profesionist cu care îmi face plăcere să lucrez”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole