Dominic Fritz: cârdășia politică face ca orice pas de reformă să întâmpine o rezistență agresivă – schimbarea CA Horticultura s-a făcut legal

Primarul Dominic Fritz anunță că municipalitatea a câștigat un proces privind schimbarea Consiliului de Administrație al Horticultura și denunță cârdășia politică care se opune oricărei acțiuni de reformă.

“Instanța ne-a dat câștig de cauză și a decis că schimbarea Consiliului de Administrație al Horticultura s-a făcut legal. Fostul Consiliu de Administrație al Horticultura, o societate cu foarte multe probleme, a depus, la finele anului trecut o acțiune în instanță. Membrii acestuia erau nemulțumiți că am considerat că nu mai putem continua așa. Și nu cu ei. Ceea ce a văzut un oraș întreg – spații verzi abandonate, lipsa de implicare în crearea de noi zone verzi, bani risipiți pe amenajări îndoielnice, neimplicarea specialiștilor în îngrijirea patrimoniului verde al orașului – nu a văzut conducerea societății. Așa că ne-am asumat revocarea membrilor din consiliu și, ulterior, demiterea directorului“, a declarat Dominic Fritz.

Horticultura va fi din nou societatea care ne va face mândri

“Cârdășia politică face ca orice pas de reformă pe care îl facem să întâmpine o rezistență agresivă, pentru că tăiem accesul la resurse și oprim risipa banilor publici. Faptul că deranjăm îmi arată că suntem pe drumul cel bun. Acum avem un consiliu nou și un nou director interimar, care au început să facă ordine, la propriu. Horticultura va fi din nou societatea care ne va face mândri de orașul florilor, indiferent cu cât de multe procese vor încerca să ne oprească“, mai precizează primarul Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole