Dominic Fritz anunță bani mai mulți pentru șoferii STPT: salariul s-a mărit cu 20% – noul salariu mediu brut e 6.500 lei

Primarul Dominic Fritz s-a aflat vineri într-o vizită la Societatea de Transport Public Timișoara.

Cu această ocazie primarul Timișoarei a anunțat că salariilor au fost majorate cu 20%, având în vedre că lipsa de personal afectează transportul public.

Salariu mai mare, mai mulți șoferi! Am trecut azi pe la Societatea de Transport Public (STPT) să-l cunosc pe domnul Petrică, unul dintre cei 350 de șoferi și vatmani care au semnat un act adițional la contractul de muncă. Salariul s-a mărit cu 20%. De ce această mărire? Pentru că ne lipsesc momentan 150 de șoferi! 150! Asta înseamnă, din păcate, curse mai scurte și mai rare. Iar timișorenii așteaptă prea mult în stație. Noul salariu mediu brut e 6.500 lei. E cel mai mare dintre toate companiile de transport public din țară. Sunt încrezător că STPT va putea să ocupe aceste posturi vacante, ca în sfârșit să avem toate cursele zilnice operate la timp. Lansăm în curând o amplă campanie de recrutare de personal de bord. Ajută-ne să dăm sfară în țară. Interesații pot scrie la adresa angajari@stpt.ro. Domnul Petrică este șofer cu experiență, de 4 ani îi transportă în siguranță pe timișoreni, e mândru de munca pe care o face, mai ales de când conduce autobuz electric, iar acum este și mai mulțumit pentru că are salariul mai mare. Să-i găsim împreună mulți colegi! Ca să ne permitem creșterea de salariu pentru șoferi, vom reduce masiv personalul administrativ, unde în trecut s-au angajat prea multe pile și plimbători de hârtii“, a spus Dominic Fritz.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole