Dominic Fritz: am dat jos de pe stâlpi peste 200 km de cabluri, în doar jumătate de an – peste tot unde tăiem există canale subterane

Primăria Municipiului Timișoara merge mai departe cu acțiunea de eliminare a cablurilor aeriene amplasate ilegal.

Acțiunile primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, a panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT.

Potrivit primarului Dominic Fritz, au fost dați jos de pe stâlpi peste 200 km de cabluri.

In doar jumătate de an, peste 200 km de cabluri date jos de stâlpi. Peste tot unde tăiem există canale subterane pentru introducerea cablurilor. Până acum am trecut pe Circumvalațiunii, Gh Lazăr, zona centrală, Piata 700, zona Parcului Botanic, Aradului, Lipovei, str. Cluj, F.C. Ripensia..  Regretăm disconfortul creat. Firmele de rețele au ignorat somațiile pe care le-am trimis în repetate rânduri pentru a-și muta cablurile în canalizațiile existente. Este responsabilitatea companiilor, care iau bani de la clienți să se asigure de buna funcționare a serviciilor furnizate. Hotărâți să punem capăt acestor practici mutilante pentru frumusețea Timișoarei și să facem ordine pe spațiul public“, a declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole