Alin Nica – președintele fără niciun plan – se laudă pe unde apucă cu proiectele pesedistului Călin Dobra

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, și-a făcut timp, între două suspendări din partid ale colegilor săi, vorba unui liberal: “este total lipsit de caracter“ și între multe decizii politice asupra cărora planează suspiciunea rezonabilă că sunt nestatutare, deci ilegale, să viziteze și șantierele deschise de Consiliul Județean. A fost la viitoarea maternitate Bega de la Spitalul Județean și la extinderea UPU.

Timișul la nivel european și Dezvoltăm Timișul  – cele două slogane din campania electorală – au rămas la stadiul că abia se reușește continuarea proiectelor pesediste lăsate moștenire de fostul președinte Călin Dobra: extinderea la 4 benzi la Moșnița Nouă are termenul de finalizare depășit, la extinderea de 4 benzi de la Dumbrăvița se dorește rezilierea contractului și astfel pierderea banilor europeni, bazinul de înot de la Jimbolia este un proiect despre care nu se mai știe nimic, centrul de legume de la Tomnatic este abandonat.

Despre toate acestea nimeni nu spune nimic, nici măcar așa zisa opoziție din CJ Timiș.

Despre maternitate și UPU ne luminează Alin Nica cum stau lucrurile, ieșit la lumină din întunericul biroului.

“Lucrările la noua maternitate și la extinderea UPU a Spitalului Județean Timișoara avansează“ – spune Alin Nica într-o postare pe Facebook.

“Am fost mulțumit de felul în care constructorii execută lucrările și i-am felicitat pentru mobilizare. Iată că este posibilă o relație onestă cu constructorii, fără compromisuri lipsite de verticalitate. Am transmis un mesaj clar în piață că, în mandatul meu (n.r. aici are dreptate, se va întoarce la Dudești, doar dacă Goșa îl lasă), licitațiile vor fi organizate la cele mai înalte standarde și că am toleranță zero față de întârzieri, presiuni pentru mai mulți bani sau lucrări neconforme pe șantier. Per ansamblu, a fost o vizită de lucru care mi-a dat încredere și îndrăznesc să spun că, dacă ne ajută vremea și vom avea o iarnă bună, la noua maternitate vom ridica un etaj în fiecare lună, până vom atinge cele 6 niveluri (demisol, parter, 4 etaje și etaj 5 retras destinat utilajelor tehnologice pentru infrastructura medicală a Spitalului)“, este mesajul președintelui CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole