Deputatul Claudiu Chira, demisionat din PNL Timiș, este membru fondator al partidului Forța Dreptei: PNL a săvârșit o gravă trădare

Deputatul Claudiu Chira, care recent a demisionat din PNL Timiș, se numărară printre membrii fondatori ai noului partid înființat de Ludovic Orban, Forța Dreptei.

Claudiu Chira s-a numărat printre liberalii curajoși din Timiș care s-au opus “echipei câștigătoare“ atât la nivel național, cât și la nivel local.

“Astăzi am semnat actul constitutiv și documentele necesare înființării partidului Forța Dreptei. Am luat această decizie considerând că e o obligație morală pentru noi de a continua să reprezentăm cetăţenii români care ne-au acordat votul. Actuala conducere a PNL a săvârşit o gravă trădare faţă de aceşti oameni, preferând să facă echipă cu PSD-ul, preferând să fie adversarul politic nu doar al forţelor de dreapta, ci al tuturor celor care cred în democrație. Toți cei care au votat cu gândul că în România va fi mai bine și au primit în schimb un Guvern capturat de PSD, vor avea cu cine vota!“, a declarat Claudiu Chira.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole