Deputatul AUR Timiș, Ciprian-Titi Stoica, atac la Nicolae Robu: ați luat în calcul dacă infrastructura timișoreană e pregătită pentru astfel de tramvaie?

Noile tramvaie din Timișoara s-au blocat din nou astăzi pe linii. Incidentul l-a făcut pe deputatul AUR Timiș, Ciprian-Titi Stoica, să se întrebe dacă la momentul achiziționării noilor tramvaie a fost luat în calcul faptul că infrastructura nu este pregătită

“S.O.S. tramvai blocat la Gara de Nord! Tramvaiul Bozankaya s-a înțepenit pe șine într-o intersecție din oraș, reprezentanții regiei locale de transport spunând că deocamdată nu cunosc cauza blocării pe linie a tramvaiului. Primăria #DoNimic a cumpărat 8 tramvaie, cu 11,58 milioane de lei bucata. Toate costă aproape 50 de milioane de euro, din care mai bine de 80% reprezintă fonduri europene nerambursabile obţinute prin Programul Operaţional Regional. Dar infrastructura timişoreană e pregătită pentru astfel de tramvaie? Ați luat în calcul acest factor elementar în momentul achiziționării lor?“, se întrebă retoric Ciprian-Titi Stoica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole