Consiliul Local Timișoara se întrunește în ședință extraordinară – două proiecte pe ordinea de zi

 Consiliul Local Timișoara se întrunește în ședință extraordinară în data de 08.09.2022, ora 12,00, prin platforma online de videoconferință.

Proiectul Ordinii de zi a ședinței este:

            1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 178/05.05.2022 privind aprobarea depunerii proiectului „Creșterea eficienţei energetice prin reabilitare termică construcții și instalații la Liceul Teoretic J.L.Calderon”, str. Cornelia Sălceanu nr.11, pentru a accesa fondurile europene nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

            2. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților  Consiliului Local al Municipiului Timişoara  în  Comisia de evaluare a probei de interviu, a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat  de pe  raza  Municipiului Timişoara, sesiunea iunie-octombrie 2022.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole