Consiliul Județean Timiș a rămas fără administrator public – mesajul de adio al lui Marian C. Vasile: rămas bun și mult succes – doar faptele au contat și contează, nu ce au vorbit unii sau alții

Consiliul Județean Timiș rămâne de la 1 septembrie fără administrator public.

Asta după ce șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, și-a “executat“ mâna dreaptă, cel căruia i-a delegat aproape toate atribuțiile timp de trei ani, însă lipsit de curaj și incompetent deja dovedit, a apelat la ajutorul PSD pentru a desființat postul de administrator public, așa cum puteți citi AICI.

Astăzi a fost ultima zi de lucru a deja fostului administratorul public Marian C. Vasile, care la finalul programului de lucru, la ora 16 și 13 minute, a trimis un mesaj de adio către angajații Consiliului Județean, care a intrat pe surse și în posesia Buletin de Timișoara, pe care îl redăm mai jos în totalitate:

Rămas bun și mult succes!                                    

Stimați colegi,

A venit momentul să îmi iau rămas bun de la voi și să accept oportunitățile profesionale ce mi se aștern în față.

Au fost 3 ani solicitanți, imprevizibili și provocatori, însă frumoși și presărați cu nunumărate împliniri, pentru care vă mulțumesc.

Consider că echipele pe care le-am coordonat și cu care am colaborat au reușit să producă rezultate foarte bune, care vor schimba invariabil în bine cursul Consiliului Județean Timiș și al județului în care trăim cu toții.

Aș aminti doar că, în acest răstimp, obiectivele instituționale au fost cristalizate și urmărite mai bine, sistemul de management a fost reformat integral, infrastructura digitală a fost completată și modernizată, echipele de lucru au devenit mai implicate și mai eficiente, activitatea achizițiilor publice a fost optimizată și fluidizată, proiectele cu fonduri nerambursabile și investitițiile din buget propriu au fost deblocate și continuate în ciuda crizelor multiple cu care ne-am confruntat, sute de milioane de lei noi au fost atrași și/sau deja puși în valoare și, nu în ultimul rând, am reușit să nu generam probleme financiare și legale în toate aceste eforturi ale noastre, care de multe ori au fost depuse sub presiune și în contexte nefavorabile.

Rezultatele mai sus menționate au fost deja recunoscute la nivel național și vor constitui un exemplu de bună practică pentru alte administrații publice. Ceea ce nu poate decât să constituie o mândrie pentru noi și un imbold pentru a persevera.

Bineînțeles, inițiativele nefinalizate e de dorit să își urmeze cursul și sper din tot sufletul că vor fi duse la îndeplinire.

Ele au fost gândite să fie implementate pas cu pas și să producă efecte în mod gradual, așa încât angajații și beneficiarii să fie susținuți în desfășurarea activităților, ușor, fără riscuri și cu probabilitate mare de succes.

Sunt conștient că anii aceștia au existat și măsuri nepopulare, pe care cineva trebuia să le asume. Și aceasta pentru că inerția, deficiențele, cutumele și uneori teama de răspundere trebuiau să fie adresate. Sunt lucruri firești, care țin de orice transformare organizațională.

Dacă vrem să fim sinceri cu noi, vom conștientiza însă că doar faptele au contat și contează, nu ce au vorbit unii sau alții. Multe aspecte nu v-au fost cunoscute și nici nu era nevoie, pentru a vă încărca inutil

Am convingerea că rezultatele și omenia dovedită sunt cele ce rămân în memoria colectivă pe termen lung, de aceea închei în această notă.

Vă urez multă sănătate și mult succes în toate activitățile pe care le veți întreprinde de acum înainte!

Recunosc că mi-aș dori cu mulți dintre voi să colaborez în continuare pentru ridicarea Timișoarei și a județului Timiș, de aceea e mai potrivit să vă transmit la final un „să ne revedem cu bine”!

Cu prietenie, Marian Constantin VASILE“.

Se închide traficul pe Mihai Eminescu

Primăria Timișoara anunță că se închide traficul rutier pe b-dul. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între  b-dul. Revoluției din 1989 și str. Michelangelo pentru asfaltare. „Comisia de circulație de la nivelul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole