Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, îi numără copacii lui Dominic Fritz. Noroc că ouăle lui Adrian Năstase au fost deja numărate

Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, care recent se plângea că materialele pe care trebuie să le studieze sunt prea stufoase și că nu are timp suficient să le citească, s-a apucat acum să-i numere copacii primarului Dominic Fritz. Noroc că ouăle lui Adrian Năstase au fost deja numărate, altfel, probabil că înarmată cu o socotitoare Roxana Iliescu ar fi întreprins ceva și în acest sens.  

“Domnule primar Fritz, unde sunt cei 41 de noi arbori prevăzuți pentru parcarea cu care vă lăudați? Să vă traduc, foarte pe scurt, ce înseamnă respectul ăsta nemăsurat pentru spațiile verzi, afișat de primarul Fritz și nu în ultimul rând, respectul pentru munca altuia: parcarea din zona Pepinierei este un proiect al vechii administrații. A fost prevăzută a se realiza în două etape: prima etapă, 175 locuri de parcare, a doua etapă, 94 locuri. Prima etapă, realizată de fostul primar Nicolae Robu, a doua, inițial blocată de niște litigii în instanță generate de demolarea unor garaje, ulterior, blocată din cauza nepăsării primarului Fritz. Situația actuală: a salvat viceprimarul Lațcău niște boscheți, crescuți din grija Domnului ( vreo 6/7 buc) și vreo 2 copaci pe jumătate uscați, dar a uitat, se pare, de plantarea celor 41 de noi arbori! PS văd că a devenit un obicei: din incapacitatea de a promova/ realiza proiecte noi, primarul Fritz, vicele Lațcău & Comp, iau la puricat proiectele vechi, doar doar or găsi ceva de modificat, pentru a veni ulterior cu un PR de doi lei, să se laude cu “noul” proiect și cât de deștepți sunt ei și ce proști au fost ceilalți! PS 2 mai jos, proiectul inițial și proiectul “nou” și câteva fotografii de sâmbătă, când am fost ultima dată la locație, să văd stadiul lucrărilor“, a comentat consilierul local Pro România, Roxana Iliescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole