VIDEO. Oile pasc în voie pe bulevardul Aviației din Giroc – comuna este una dintre cele mai bogate din țară – “iaca, pitoresc, mioritic, zici că au coborât oile de la munte“

Comuna Giroc este alături de comuna Dumbrăvița una dintre cele mai bogate din țară.

Chiar și așa, nimic nu împiedică oile să pască în voie pe câmp în zona bulevardului Aviației.

Un video postat în mediul online arată și lipsa infrastructurii rutiere, craterele pline de apă fiind vizibile pe toată strada.

Domnule primar, comuna Giroc, cu cel mai mare buget din județul Timiș este în administrarea dumneavoastră. Vi se pare normal să avem aceste imagini de poveste? O comună, unde dezvoltarea urbană este într-o continuă ascensiune, oare este normal să acceptăm continuu gropile, animalele, mizeria? La 500 de metrii de unde este făcut filmulețul, avem, deschisă cu fast, surle și trâmbițe noua unitate școlară. Să înțeleg că îi învățați pe elevi zootehnie? Apreciez că medicina veterinară este un domeniu interesant, dar eu plătesc taxe și impozite. Unde folosiți banii mei?“, a scris Andreea Medișanu Zamșa pe Facebook.

Reamintim că Primăria Giroc este condusă de PNL-istul Dan Vârtosu, dat la bursa zvonurilor ca și trecut la PSD, în calitate de primar interimar, după decesul fostului edil de la PSD, Ionel Toma.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole